Press enter to see results or esc to cancel.

Top3 lähdettä digitalisoitumisen maailmaan

Netti on pullollaan tietoa liiketoiminnan digitalisoitumisesta ja voi ollakin haasteellista löytää lähteet, joista aloittaa. Keräsin tähän top3 lähteet, joista pääset hyvin alkuun. Varoitus! Saattavat aiheuttaa riippuvuutta…

Digitalist Network

Paljon ajatuksia, case-esimerkkejä, merkittäviä puheenvuoroja ja tulevaisuuden visioita. www.digitalistnetwork.com

Solita Oy

Solitan YouTube-kanavalla on paljon mielenkiintoista sisältöä palveluiden digitalisoitumisesta. Siirry kanavalle.

Gary Vaynerchuk

Persoona, joka haastaa perinteisen markkinoinnin tekemisen ja laittaa ajattelemaan isosti – mutta käytännönläheisesti. Gary ei suoranaisesti liity digitalisoitumiseen, mutta on some-markkinoinnin puolesta puhuja. Siirry www.garyvaynerchuk.com